Festival :D!

Så där ja, nu är packningen snart färdig. Drar till Peace & Love, så det kommer inte komma några inlägg ifrån mig under resten utav den här veckan. Men ska samla på en massa kort och filmer som jag kan dela med mig utav. Ha're gött!
 
Festivallåten.
Bad Cash Quartet - Big Day Coming
 
 
 
//Kickan

Take it away, honey!

Kan inte sluta lyssna på den här. Den har snurrat hela kvällen, älskar't.
 
Arctic Monkeys - R U Mine?
 
 
 
//Kickan

"Och hela världen sa!"

Ledsen för dålig uppdatering under helgen. Men har precis kommit hem efter midsommarens sköna fester.
Helgen spenderade i alla fall i Grebbestad, på summerparty. Där spelades en rad utav sköna sommarhits, mest den här, vilket skapade galen glad stämning!
 
 
 
//Kickan

Amazing ;)

Det här nog bland det vackraste jag har hört. Enjoy!
 
My Chemical Romance - Helena (Acoustic)
 
 
 
//Kickan

Fan. Missade Benjamin & hela gänget :(!

Billy Talent spelade i Göteborg igår. Och jag var inte där, vilket suger. Tröstar mig med deras musik och har istället bestämt mig för att nästa gång, är jag där!

Billy Talent - Red Flag




//Kickan

God morgon!

Får först och främst rätta ett litet rörigt misstag, sak noel - loca people heter den naturligtvis :)

Sen så återkommer jag ikväll med dagens låt :)!


If I only could, make a deal with god.

Fortsätter på banan med musik som jag lyssnade på förr, men som fortfarande är så där underbart bra.
Den här ska man lyssna på i bilen, maxa volymen och se till att ha gött med bas.
Soundtrackens soundtrack! Placebos cover på Kate Bush fantastiska låt.

Placebo - Running Up That Hill




//Kickan

Ursäkta

Haha oj va jag fick mitt förra inlägg att låta hur deprimerande som helst! Var verkligen inte menat så, med enklare så menar jag att musik gör att allt känns goare, en klippning blir ännu roligare med en go låt i bakgrunden. :) snart är det midsommar, dock ska vädret bli piss här men man får väl leva på hoppet att det blir bra väder ändå! Jag har en låt som får mig att tänka på förra årets midsommar, när vi står kanske 20 personer på Garonnes(en båt) takterass och pumpar gärnet allihopa till denna låten! Årets typ förra sommarplåga litegrann.

Loca people - what the fuck


I don't care, i love it.

Just för tillfället är det helt stop i huvudet , kan inte komma på någon låt till dagens låt, det är verkligen helt tomt tyvärr. Har inte fått det ögonblicket då det plötsligt kommer upp en låt som gör dagen lite enklare. Så jag får bara dra till med en låt som jag tycker är bra.

Icona pop - i love it

Enjoy!

/Alexandra


Journey sätter sina spår.

Idag på jobbet hade vi riktigt festival snack. Hade först lite planering med Kicki i telefonen, och sen med Whide om vilka band vi skulle se osv. Jag drog naturligtvis igång som jag brukar, pratade om hur grymt allt var förra året.. Haha, precis då började radion spela Don't Stop Believin', som känns som själva stämpeln för P&L 2011. P3 som i princip alltid spelar ny musik, oftast kass sådan dessutom. Och så kör de Don't Stop Believin' precis när jag berättar om den spelningen. Vad är oddsen för detta undrar jag då??

Det kan hända att den har varit med förut som dagens låt, men skit samma. Tycker den var så klockren för idag!

Kan säga att jag log brett samtidigt som tårarna forsade när jag kollade igenom det här klippet. Minns det där blå ljuset och publikens jubel. Vilken magisk stämning!

Journey - Don't Stop Believin'




//Kickan

My Beautiful Killjoys.

Min bilstero är trasig. Jag vet, det suger. Grejen med att köra bil är ju liksom att kunna dra på stereon och sjunga med till sina bästa skivor.
Men jag lånade Mamma bil idag, och gissa om jag blev glad när jag drog igång tändningen och stereon började lysa. I låg mina gamla älsklingsskivor med My Chemical Romance. Skivan var precis i början utav den här grymma låten. Det rycker verkligen i en så fort det där häftiga trumsolot och sirenerna hörs, och Gerard Way skriker igång den första versen. Rysning!

Tycker den passar ganska bra idag också, med tanke på allt radio-tjöt om vargarna på kolmården.


My Chemical Romance - House Of Wolves




//Kickan

On track..

Fortsätter på spåret jag påbörjade igår. Med låtar som snurrade i stereon förr och som satt sig så djupt att de liksom aldrig försvinner = sånt där bra.

AFI - Miss Murder



//Kickan

Summerburst

Åh jag önskar jag kunde stå där i publiken och bara dansa loss på summerburst, tröstar mig med att kolla på svt2. Och då passar det ju bra med lite housemusik, dagen till ära!

Adrian Lux - teenage crime

Sebastian ingrosso - calling

Sjuuk musik, hel sjuk.


Paramore

Det var en period när jag bara lyssnade på Paramore, jämnt! Var smått besatt där ett tag.
När jag resnade bland gamla brända blandade skivor (försök säga den meningen snabbt 10 ggr), så kunde jag inte riktigt hålla mig. Satte på en skiva och hörde crushcrushcrush som den första låten. Haha, ja, jag drogs tillbaks kan man väl säga..
Därför tänkte jag att jag skulle dela med mig utav de där låtarna ifrån den tiden, de som alltid kommer att vara bra. I alla fall i mina öron.
Så det kommer att komma gamla musikminnen ifrån mig nu en tid framöver. Börjar med den här.

Paramore - crushcrushcrush





//Kickan

Tack Taylor ;D

Har gått runt med den här på hjärnan idag. Inte mig emot alls, grym låt.

The Pretty Reckless - Panic



//Kickan

Run to you

Mitt favorit band just nu är "Fibes oh fibes!", tycker deras musik är sommrig och sjukt skön. Så dagens låt blir en gammal låt med dom, som jag tycker om väldigt mycket!

Fibes oh fibes! - Run to you

Och dagen till ära vill jag passa på att gratulera min underbara vän på studenten, grymt bra jobbat bästa Elin!!
Önskar jag kunde ta student 100 gånger om, skulle nog bara bli roligare och roligare!



Every time I see you.

Längtar tills jag kommer hem imorgon och kan slå på boxningssäcken. Har gått och tänkt på det hela veckan. Skönt att ta ut aggritionerna på säcken istället för den person man stör sig på. Precis som Ryan Atwood i the OC brukar jag sätta på den här, blir sjukt taggad utav den. Tänker alltid när de sjunger "every time I see you", då vill jag slå, och så slår jag.
.. Hahah, nu låter jag som ett galet psykfall. Men jag lovar, håller mig till säcken!

Skön låt att spela på gitarr också :)


The Subways - I Wanna Hear What you've Got To Say



//Kickan

Smått irriterad!?

Ursch, är så där arg och irreterad på allt idag. Då passar den här bra, brukar alltid lyssna på den i stunder som denna.

You better get up out the way,
Tomorrow we'll rise so we fight today,
And no, I don't give a fuck what you think and say,
'Cause we are gonna rock this whole place anyway!


Älskar att skrika ut de där orden, musikterapi!

Hollywood Undead - Undead



//Kickan

Grattis ;D!

Idag är det 33 år sedan Robin Miriam Carlsson föddes, ett utav Sveriges stora musikansikten utåt. En tuff tjej som verkligen har gått sin egen väg och som jobbat hårt för att ta sig upp till toppen. Och hon har gjort det bra!

Mitt Robyn-minne.

När jag var sju år tog Mamma med mig på min första konsert. Det var Robyn som spelade.
Jag hade fått hennes skiva i julklapp, och både jag och Mamma fastnade direkt för hennes låtar. Vår favorit hette electric. Wow, jag hade aldrig hört något liknande. Var det verkligen möjligt att en liten blyg tjej ifrån Sverige kunde ha hittat på allt det där helt själv och göra det så kaxigt..?
Haha, jag glömmer aldrig den spelningen. Vi hittade en jättesten som jag kunde stå på, för att se över alla lite för långa människor som hoppade och skrek framför oss. Shit, vad glad jag var. Men minns också att jag  stod där och var extremt kissenödig. Men vägrade förståss kliva ner från stenen och gå iväg, "men Mamma, tänk om jag missar det bästa!?" Tillslut gick det inte längre, vi fick bara springa bort till toaletten.
.. Självklart hördes det där sköna knastrande introt till Electric så fort vi kom dit. Det var bara att stå och sjunga med i kissekön istället!

Men det är inte Electric som får stå för dagens låt. Nej, det bästa med Robyn kom ett par år senare..

Robyn - Be Mine





//Kickan

Parteeey

Min weekend i Canada var helt galet rolig, party party och party. Därför blir dagens låt en grym party låt.



// Jossan

Some new shoes

Har haft en låt på hjärnan nu hela dagen, köpte nämligen ett par nya skor igår, palladium! Skit goa! Och eftersom Sverige gav oss en riktig flopp i första em kampen försöker jag tänka på något kul och då kom denna låten upp igen, kan inget annat än att vara dagens låt!
Gammal men ack så bra, och oj va han har gjort många bra låtar! "These Streets" är en favorit, men det blir inte den utan, "new shoes"!

Paolo Nutini - new shoes


An island off the coast of nowhere.

Är extremt trött en måndag som denna. Dåsig liksom. Då är det underbart att lyssna på den här låten.

Under gymnasietiden var jag en zombie, mest på grund utav det förbannade tåget som aldrig gick som det skulle. Kul att pendla med en timmes resväg 2 gånger om dagen i tre år med detta.. Nej. För att försöka fly tågrelsen var bästa medecinen att somna. Medicinen hette då musik i örat, "Welcome To Mystery".
Det är något magiskt med den, lyssnar jag på den några gånger i sträck så somnar jag bums.. Haha, nu fick jag det att låta dåligt, det var ju inte meningen. Men den är så skön att drömma sig bort till, ett eget sagoland. Det är helt underbart att lyssna på texten och skapa en egen bild utav sitt paradis, långt bort ifrån alla andra. Där man kan fly vardagen för en stund. Låter lite flummigt kanske, men ni fattar efter att ha hört låten.
Ibland stöter man på vissa meningar i låttexter som bara sitter som ett smäck. Där fick låtskrivaren till det. Den här låten är sådan hela vägen!

Blunda, lyssna och låt fantasin flöda.

Plain White T's - Welcome To Mystery



//Kickan

I <3 Rock'n Roll

Var på bio idag för att se Snow White and the Huntsman, med Kristen Stewart. Innan filmen satt vi och åt, och pratade då om rollen som Kristen gör i filmen "The Runaways". Om hur bra hon spelade Joan Jett, och om låtarna hon imiterar så bra. Särskilt "I Love Rock'n Roll".. Haha, tror ni inte att den går igång på radion inne på resturangen precis efter vårat snack. Klockrent.
Så det är ganska självklart att det får bli dagens låt. Den ligger dessutom högt upp på toppen bland världens bästa låtar so far, om du frågar mig!

Joan Jett & The Blackhearts - I Love Rock'n Roll



//Kickan

"Ima' rip this shit till my bone collapse"

Träningsdag idag. Wow, vad man orkar mer när man tränar till sin egen speciella peppande musik i lurarna! Det här är en utav mina "träningsfavoriter".. Men den här har inte bara gått varm under träning. Grym låt, grym text, grym artist.

Eminem - Till I Collapse




//Kickan

Goodbye to love

Sitter i kära saltis i sommar vädret med fint folk och en öl i handen, självklart spelas det go musik och just nu lyssnar vi på en härlig sommrig låt som jag tänkte måste bli dagens låt! Så njut nu.

Fibes, oh fibes! - good bye to love


Fredag underbara fredag!

Åh va skönt att sluta arbetsdagen på en fredag, älskar känslan av ledighet!
Ikväll har jag och lillebror myskväll med film, chips och massa annat gott!
Dagens låt blir en låt som har gått på radion massa gånger idag och jag har liksom känt att det gått lite lättare varje gång. Det är en låt som vart med ett litet tag nu och som säkert ni alla hört, men det blir ändå dagens låt!

Alina devecerski - flytta på dej

Gooo!

Och på tal om annat, när korna har släppts ut och man bara hittar dom såhär när man är ute och går, då känns det verkligen sommar!

/Alexandra


Sommar :)

Tänkte lägga mig i solen och lyssna på en favorit. Tycker att ni ska göra detsamma!



//Kickan

Canada och dirthouse

Hejhej!
Sitter för tillfället hemma hos Simone och packar det sista, då vi åker till Canada och Niagara Fallen imorgon. Detta innebär att det troligtvis inte kommer komma någon uppdatering från min del under helgen. Bara så ni vet hehe.
Idag blir i alla fall dagens låt Static X - Dirthouse. En gammal goding som jag lyssnat på otroligt mycket genom åren, speciellt när jag är arg. Vilket jag har varit idag, därav valet.
Hoppas ni får en himla bra helg :)
// Jossan

Torsdag

Torsdag, underbart med fredag imorgon, älskar fredagar!
Vill ha fint väder igen dock, denna helgen ska väl mest bestå av regn. Vill ha sommar, sol, vänner, alkohol!
Idag har jag bara jobbat och nu sitter jag och lyssnar på lite musik, jag har fastnat vid en låt nu som jag tänkte skulle passa bra som dagens låt, otroligt skön och sommrig låt på något sätt.
Den är väl från förra åter någon gång men jag har inte hört den tidigare och tycker den är riktigt go!

Jonathan Johansson - Stockholm



Fy fan va' ni e bra :D

Igår tillägnade jag en dagens låt till Lillebor, idag är det åt alla fina vänner som tar studenten. Ska snart åka in till Uddevalla för att gratta alla. Och kanske minnas tillbaks lite ifrån förra året, när det var jag som stod där och skrek och grät ut alla lycka..

Den här kommer definitivt gå varm på studentflaken idag!




//Kickan

It's not your fault

Bara för att denna låten är så sjukt grym och för att jag är totally in love with den. Dessutom spelar dem den på radion jätte ofta, inget mig emot.



// Jossan

Oskars låt ;)

Har varit hemma och firat Broshan idag, så därför blir dagens låt tagen ur hans just nu favoritband. Pratar förståss om Skrillex, fan vad det dunkar på hans rum om dagarna (Vid sådana tillfällen är jag gött glad att ha flyttat hemifrån, haha). Det var meningen att han skulle ha jobbat på P&L, allt för att få se Skrillex. Men så blev det inte så, gissa om han är avundjuk! Ska tänka på honom när jag står där, galen..

Börja kolla vid 1:15. Alltså, hör publiken när de skriker "OMG", så jävla grymt!

Skrillex - Scary Monsters and Nice Sprites/Promises




//Kickan

Long time seen

Oj va längesen det var nu, har haft ett musik stopp kan man säga, tappat fantasin helt! Men tänkte att idag måste jag lägga upp en låt, troligtvis lite uttjatad men den är go!

Maskinen - stora trygga vargen


Dagens låt - Simple Plan - Summer Paradise

Sommar, underbart, go, hit, soft, mys, chill, lovely, kärlek.



// Jossan

I never want to act my age.

Jobbade över idag på jobbet, så när klockan passerat fyra verkade tiden gå extremt sakta.. Tills jag ryckte till utav radion när jag hörde ett välbekant gitarrintro. Sällan det händer, men ibland har p3 sina goda musikstunder ändå, de spelade nämligen Blinks gamla hit.
Japp, där har ni motiveringen för dagens låt!

Blink-182 - What's My Age Again?




//Kickan

Good day :)

Idag är jag på bra humör, och har faktiskt varit det ända sedan i morse. Som sagt, behovet utav musik är alltid så stort när man känner sig extra någonting. Extra ledsen, extra arg, eller i detta fallet, extra glad. Den här låten kommer ifrån ett utav mina favoritband och har satts på play så länge jag kan minnas, så fort smilet kommer på.
Haha, jag vet, det stämmer väl inte riktigt överrens med texten kanske. Men den den är lite rolig ändå. Och jag antar att jag var på bra humör första gången jag hörde den (sånt brukar ha en otrolig påverkan på hur man tänker tillbaks på låten). Minns inte första gången jag hörde den, men jag förknippar den med USA besöket hos Jossan, då den sjöngs en hel del. Och hon är en del utav anledningen till varför humöret är på topp idag. Så det här är min gladlåt :)

The Offspring - Why Don't You Get a Job?




//Kickan

Monday monday

Ja kära vänner. Det är allt en himlas tur att ni har Kickan.
Dagens låt: Needtobreathe -Washed By The Water





// Jossan

Just relaaax.

Ska bota baksmällan med serie tittande, utav älskade The Vampire Diaries. Så för dagens låt väljer jag ett soundtrack ur den där fantastiska serien.

Plumb - Cut



//Kickan

The wolves

Hejhej! Ber så hemskt mycket om ursäkt för obefintlig uppdatering från min sida, har ingen riktig ursäkt faktiskt. Utan glömde helt enklet bort bloggen för en stund.
Dagens låt blir en låt som jag  hörde för första gången precis nu, men jag kan inte bestämma mig om jag gillar den eller inte.



// Jossan

Somewhere in the crowd.

Motivering: Fest på gång!
Om några veckor står jag där, "somewhere in the crowd"



//Kickan

Tomorrowland

Ledsen för dålig uppdatering igår!

Tommorrowland, en av det största house-festivalerna, är i belgien (tror jag), sjuuuk!
Kolla in denna videon, inte nog med att videon är grym, låten är grymmare!





/ ALex

Do you think I'm in control ?!?

Wow! Hörde den här utav en slump idag och kom på att jag inte hade lyssnat på den på ett bra tag. Det är så kul när man upptäcker ens gamla favoriter som man helt glömt bort. Den här låten spelades ju flitigt på festivaler över hela världen när den kom (Därför extra kul att hon har kvar festivalbandet i videon också). Inte heller jag kunde få nog utav den. Det här är en sån där låt som verkligen har nördats sönder i mina högtalare. Grymt med låtar som har gått på repeat fler gånger än vad man kan räkna till, och som än idag ger samma känslor, att man aldrig tröttnar. Grymt!

Ida-Maria - Oh My God



//Kickan

She kissed me once, I took her out for lunch and she never kissed me again

I normala fall så brukar det alltid vara någon låt under dagen som jag tänker "Åh, denna ska jag ta som dagens låt". Men idag har jag inte fått någon sådan tanke. Så vad tusan ska jag ta för låt egentligen? Hmm.
Får bli en låt som är ny för mig, en simpel, go låt som jag blir glad utav. Gillar videon stark också, visst får man en go känsla i kroppen?




// Jossan

RSS 2.0